tømrer utenfor bygg

Tømrer / Tømrerlag

Vi har økende oppdragsmengde og trenger tømrere og lærlinger ute på byggeplass.

Søknadsfrist

Snarest

Som ansatt i Tinde får du en spennende stilling i en offensiv bedrift med solid økonomi. Som lærling hos oss kan vi tilby god opplæring i trivlige arbeidsmiljø. Ønsker du å bli tømrer, men ikke har byggfaglig skolebakgrunn, kan Tinde Hytter tilby full opplæring i bedriften. Tinde Hytter har god erfaring med lærlinger som velger fire års læretid.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver, konkurransedyktige vilkår og muligheter for utvikling i firmaet. Kanskje er akkurat du den rette for Tinde?

Betingelser

Gode lønnsbetingelser med akkordsystem.

Ordnede forhold med bilordning og et hyggelig arbeidsmiljø.

Vi kan tilby

Opplæring

Spennende og interessante arbeidsoppgaver i en solid bedrift i vekst

Konkurransedyktige vilkår

Tinde Rå

Om Tinde

Tinde Hytter har en lang og bred erfaring som hytteleverandør. Selskapet har en sterk posisjon i markedet gjennom merkevaren Tinde Hytter og har i dag ca. 170 medarbeidere. Tindekvaliteten er vårt varemerke, og totalentreprise for større og mindre fritidseiendommer er selskapet sin spesialitet. I 2021 vil Tinde Hytter ha en omsetning på ca. 600 millioner.  

Vi har solid økonomi og forventer en fortsatt vekst i årene fremover. Selskapet sitt markedsområde er Østlandet, Nordvestlandet og Trøndelag. Hovedkontor og våre to fabrikker ligger i Ringebu kommune i Gudbrandsdalen. Ringebu kan by på et variert næringsliv, et rikt kulturliv, flott natur og et godt oppvekst- og skolemiljø.

Tinde Hytter er et søsterselskap med Tinde Bolig og Tinde Utvikling, som vi har tett samarbeid med. Selskapene er en del av Tindegruppen. 

Søknadsfrist

Snarest

Send søknad

OM TINDE HYTTER

Vi bygger rammene rundt ditt hytteliv

Les historien