hyttekonsulent

Hvorfor elsker vi hytte?

Du får en annen ro på hytta. Du vet at nå har du fri, og du kan koble helt ut og senke skuldrene.

19. november 2021

”Har du en Tindehytte, så blir hyttedrømmen din ivaretatt.”

Wenche Stenhaug, Hyttekonsulent i Tinde Hytter

Hvorfor elsker vi hytta?

Hytta er en veldig fin ramme rundt familie, glede og kos. Den er jo der for å samle familien. Og har du en Tindehytte, så er rammene der. Du får en annen ro på hytta. Du vet at nå har du fri, og du kan koble helt ut og senke skuldrene. Generasjonene samles. Vi samles rundt bordet, snakker sammen, og spiller spill. Vi tar del i hverandres liv. Vi lager mat sammen, og gjør ting ute sammen. Det er verdier som er viktig for meg og som jeg setter stor pris på å få jobbe med her i Tinde Hytter.

Tinde Hytter - spiller kort inne

«Jeg møter mange besteforeldre som skal ha hytte for å kunne ta med barn og barnebarn.»

Tindehytte

Et solid produkt

Noe av det som inspirerer meg mest med Tinde sine hytter er at de er så solide og ordentlige. Vi har systemer som legger til rette for fleksible løsninger, samtidig som prosessene er transparente og forutsigbare. En av grepene Tinde nå har gjort for å sikre enda større forutsigbarhet er den nye prisgarantien. Det vil si at vi nå tilbyr fastpris på alle våre hyttemodeller. At Tinde kan gjøre dette er jo et resultat av at vi alltid har jobbet med systemer for kvalitetssikring i byggeprosessene. Det er vi stolte av.

Alle har forskjellig hyttedrøm

Noe av det som gjør jobben som hyttekonsulent spennende for meg er når folk forteller historien rundt hyttedrømmen sin. Jeg sitter jo med inngående informasjon rundt et bredt spekter av hytteløsninger. Jeg føler jeg har erfaring med det meste etter 12 år i bransjen. Med noen hyttedrømmere kan jeg oppleve at vi sammen finner fram til løsninger og detaljer som har en helt egen vri, selv om de aller fleste liker våre faste løsninger godt. Da får jeg inspirasjon til å tenke nytt og være med på utviklingen av fremtidige Tindehytter. Det er veldig moro.

Tindehytte - stue med store vinduer

Erfarne hyttekonsulenter

Våre hyttekonsulenter har solid erfaring og kunnskap om hyttebygging, og hjelper deg med din hyttedrøm.

Ønsker du et kundemøte?

Kontakt våre hyttekonsulenter på 940 89 000.

Finn din hyttekonsulent »

Per Erik Olsen