hyttedrøm

Veien til hyttedrømmen

Tinde Hytter tar vare på tradisjonene og bruker all sin erfaring og kunnskap i å bygge varige verdier for deg som kunde.

I dagens verden er vektlegging av byggetradisjoner kanskje viktigere enn noen gang. Tinde Hytter ble hedret som «Årets Medlem» av vårt bransjeorgan Boligprodusentene i 2014. Vi er stolte av at vi ikke går på bekostning av hverken håndverket eller materialene. En hytte i den norske fjelheimen eller ved den norske kysten skal kunne tåle de utfordringene den møter. Da handler det om konstruksjon, isolasjon og håndverksmessige tradisjoner. Vi har dyrket vår håndverkmessige kvalitetsfilosofi i 40 år. Det har gitt oss posisjonen som en av landets ledende hytteprodusenter.

Fundamentet finner du i at vårt hovedkontor og våre fabrikker ligger på Ringebu i Gudbrandsdalen, at vi har våre egne snekkere, egne byggeledere, egne konstruktører og at vi foretrekker å samarbeide med lokale håndverksbedrifter. Håndverksmessige tradisjoner står sterkt i våre trakter, og dette er verdier vi bokstavelig talt bygger all vår virksomhet på. Vi vet hvor viktig det er for folk flest, at byggeprosesser er begripelig og forutsigbare; at et håndtrykk og en avtale skal etterleves til punkt og prikke.

Fordi vi er som folk flest, vet vi at for folk flest er alt som handler om hyttebygging ekstremt viktig å ha full kontroll på.

Møte med Tinde

Du møter Tinde Hytter gjennom markedsføring, messer, på Hellerud og andre kanaler. Den viktigste møteplassen er på folkemunne der du møter Tinde Hytter som den trygge leverandøren som leverer flotte kvalitetshytter.

1 Stue (2).jpg

Tinde_leser_8037_dark.jpg

Tegning og planlegging

Våre dyktige hyttekonsulenter kan anbefale deg de beste løsningene for ditt behov og din tomt. Dette blir løst sammen med våre profesjonelle arkitekter

Tilbudsfasen

Etter innspill fra deg, utarbeides det et eksakt tilbud på ditt prosjekt. Det kommer ryddig fram hva som inngår i vår leveranse.

Tinde_føtter_7579.jpg

tinde_uteliv_8794.jpg

Kontakt

Dette er selve klarsignalet på at drømmen nå skal realiseres! I kontraktsmøtet går hyttekonsulent igjennom kontrakten punkt for punkt, og du kan være trygg på innholdet.

Byggesøknad

Tinde er ansvarlig søker for ditt prosjekt. Det betyr at vi tar dialogen mot kommunen og sørger for at regler og bestemmelser blir fulgt.

tinde_inne_9388.jpg

rsz_1tindehytter_nordseter_8086.jpg

Trepartsmøte

Det er mange detaljer som skal på plass når ei hytte skal bygges, og de siste valgene må tas på dette møtet. Her går vi igjennom prosjektet steg for steg. Hyttekonsulent, byggeleder og du som kunde skal sammen sørge for at alt nå er klart til å sette i gang selve produksjonen av din hyttedrøm!

Byggestart

Selve tidspunktet for byggestart blir endelig fastsatt når kontrakten signeres.

tinde_inne_9388.jpg

12.jpg

Byggeperiode

Det er fokus på kvalitet gjennom hele byggeperioden. Byggeleder kontrollerer og dokumenterer arbeidet som gjøres og koordinerer inn rørlegger, elektrikker, murer og andre underleverandører. Det er viktig for oss for å ha en god flyt i byggeprosessen og for å oppnå et så godt sluttresultat som mulig.

Overlevering

Byggeleder går igjennom hytta sammen med deg før du endelig kan flytte inn. Du får utfyllende dokumentasjon på under- leveranser som skal hjelpe deg å holde hytta vedlike (FDV).

01.jpg

TA KONTAKT

Vi er alltid klare for en hytteprat

Book møte

Kontakt hyttekonsulent