stue tindehytter

Om Tinde Hytter

Tinde Hytter har med 40 års erfaring utviklet seg til å bli en av landets ledende hytteleverandører. Vår spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter.

Vi viser deg veien!

Tinde Hytter har utviklet seks serier ulike kvaliteteshytter - alle med hver sine særtrekk og egenskaper. Vi bygger din hytte spesilet for deg og dine, slik at den blir et sted der du kan dyrke de gode opplevelsene i livet.

Tindehistorien

Tinde Hytter har med 40 års erfaring utviklet seg til å blien av landets ledende hytteleverandører. Vår spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter.

Vårt hovedkontor og fabrikk ligger på Vinstra, midt i Gudbrandsdalen. Vi er også å finne på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta, rett nord for Oslo, samt vårt salgskontor i Lillehammer, Trondheim og Stryn.

Gudbrandsdalen er kjent for sine solide og gode håndverkstradisjoner. Disse verdiene bygger vi videre på i alle våre leveranser. Våre dyktige og fleksible medarbeidere sørger for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til brukervennlighet og komfort. Vi kan også spesialtilpasse løsninger og detaljer, tilpasset byggeskikken i det området du skal bygge hytta.

Bestill våre hyttekataloger

«Tinde Hytter skal bygge synlige og varige verdier for bedrift og kunder»

Tinde Hytter er en leverandør med solid økonomi, som sikrer deg en trygg leveranse og oppfølging. Slik at du blir fornøyd.

tindehytter_nordseter_7324.jpg

Tinde Hytter har over 40 års erfaring!

03.jpg

arrow-up.svg

Bilde fra vår visningshytte på Hellerudsletta

hytte.jpg

arrow-up.svg

Bilde fra vår visningshytte på Hellerudsletta

Vi bygger varige verdier!

Stedet for dine beste stunder!

VISNINGSHYTTER

Besøk våre visningshytter

Se hvor de er