hyttedrøm

Tindegruppen

Tinde Gruppen har som visjon å bygge varige verdier for bedrift og kunder. Igjennom Tinde Hytter, Tinde Utvikling, Tinde Bolig og Tinde Mur og datterselskaper skal vi være en ledende leverandør av kvalitetsprodukter innen tomter, hytter og bolig.

Historien går helt tilbake til 1968 igjennom etableringen av Horten Hus. I 2002 ble hyttesatsningen tatt over av Haverstadfamilien og Tinde Hytter etablert som eget merkenavn. Dette har siden 2002 vært en suksess, og i 2022 bygde vi over 300 hytter. 

Tinde Hytter er en av de ledende varemerkene i hyttemarkedet i Norge. Det leveres hytter i Østlandsområdet, Trøndelag, Nord-Vest landet og Telemark / Vestfold. 

Tinde Utvikling har stor tomteportefølje i eget selskap og datterselskap som både er under salg og utvikling. Områdene er i Gudbrandsdalen, Trøndelag, Stryn, Valdres og i Oslo området. I tillegg er det offensiv satsning på konseptfelt der kunden lett skal finne drømmehytta ferdig prosjektert. 

Tinde Bolig jobber med boligutvikling på felt i Lillehammer området og Gudbrandsdalen.  

 Våre verdier skal prege oss og vår arbeidsform.

  • Pålitelig og solid
  • Kvalitet i alle ledd
  • Innovativ
  • Fremtidsrettet
  • Prestasjonsorientert

Våre ambisjoner inspirerer oss til å være markdsledende innen hyttemarkedet i Norge. 

Tinde Gruppen bygger varige verdier for bedrifter og kunder!

Tinde Utvikling

Tinde Utvikling har stor tomteportefølje i eget selskap og datterselskap som både er under salg og utvikling. Områdene er i Gudbrandsdalen, Trøndelag, Stryn, Valdres og i Oslo området. I tillegg er det offensiv satsning på konseptfelt der kunden lett skal finne drømmehytta ferdig prosjektert.

Kontakt Tinde Utvikling

01.jpg

05_slettmoringen.jpg

Tinde Bolig

Tinde Bolig jobber med boligutvikling på felt i Lillehammer området og Gudbrandsdalen.

Kontakt Tinde Bolig